Látogatóknak

„Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás
(2021. szeptember 25 – október 14.)

FeHoVa PLUSZ
(2021. szeptember 30 – október 3.)

Magyarországon először 1871-ben rendeztek hivatalosan Országos Vadászati Kiállítást, mely jellegét tekintve egy szakmai fórum volt a vadászok számára. Az első kiállítás százéves évfordulóján, 1971-ben került sor Budapesten a Vadászati Világkiállításra, mely kimagasló programsorozatára nem volt példa a hasonló események között. A nagyszabású rendezvényre mintegy kétmillió jegyet váltottak, a látogatók közül a becslések szerint kétszázezren érkeztek a világ különböző pontjairól.

Eltelt 50 év… és az 1971-es világkiállítás 50. évfordulója alkalmából Magyarország ismét világkiállítást szervez.

2021-ben, szeptember 25. és október 14. között az „Egy a Természettel” (One With Nature) Vadászati és Természeti Világkiállítás központi programsorozata a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ közel 75 ezer négyzetméteres, felújított területén kerül megrendezésre.

A világkiállításról és annak programsorozatáról bővebb információ: ITT

FEHOVA PLUSZ – 2021. szeptember 30 – október 3.

4 nap fergeteges FeHoVa-hangulat!

A világkiállítás rendezője, az Egy a Természettel Nonprofit Kft. megbízta a Hungexpo-t azzal, hogy megszervezze a FeHoVa PLUSZ-t.

A világkiállítás központi rendezvénye és a széles programkínálata mellett kiemelt esemény lesz a FeHoVa PLUSZ, melyen szeptember 30 – október 3. között a vadászat, horgászat, erdészet, természetjárás, hobby és munkakutyatartás témakörök képviselői mellett a lovas ágazatban tevékenykedő cégek is várják termékeikkel és szolgáltatásaikkal a nagyérdeműt.

Az E pavilonban megrendezésre kerülő FeHoVa PLUSZ, a minden év februárjában megvalósuló FeHoVa-hoz hasonlóan, lehetőséget teremt a kiállítók és a látogatók találkozására, baráti beszélgetésekre, vásárlásra.

Nyitvatartás:
2021. szeptember 30 – október 3.
csütörtök – vasárnap: 10 – 19 óráig

Belépés:
Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet-módosítás, ami alapján az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól. Ennek értelmében a szeptember 25. és október 14. között megrendezésre kerülő világkiállítás és a kapcsolódó rendezvények programjai járványügyi korlátozások és védettségi igazolvány nélkül látogathatók lesznek.
Bővebben: https://onewithnature2021.org/hirek/korlatozasok-nelkul-latogathato-lesz-a-vilagkiallitas

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út nem lesz elérhető a nagyközönség számára személygépjárművel. A megközelítésről bővebb információ itt olvasható: https://onewithnature2021.org/megkozelites

Kérjük, hogy bővebb információért keresse fel a világkiállítás honlapját! https://onewithnature2021.org/

Látogatói kisokos

Kattintson IDE és töltse le a világkiállítás látogatói kisokosát, melyben hasznos információkat talál a megközelíthetőségről és belépési szabályokról!

Készpénzmentes fizetés
A Hungexpo területén készpénzmentes fizetés van érvényben, vagyis a pénztárakban vásárolt belépőjegyekért, a parkolásért és a helyszíni vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet fizetni. Bővebb információ: ITT
Az E pavilonban lévő kiállítók saját hatáskörben döntenek arról, hogy milyen fizetőeszközt (készpénz, bankkártya, Hellopay kártya) fogadnak el, nem feltétlenül tagjai a Kiállítási Központban működő HelloPay rendszernek.

A világkiállítás és a FeHoVa PLUSZ egy belépőjeggyel megtekinthető.

Bővebb látogatói információ: ITT