Vasúti utazási kedvezmény

Utazzon kedvezményesen a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a FeHoVa rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló 2020. február 13-16. között. A kiállítás a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. 

Az 50%-os menetkedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas bármely belföldi pénztárban illetve olyan állomás vagy megállóhely esetében, ahol nincs nyitva jegypénztár, a felszállást követően a vonaton a jegyvizsgálónak jelzi, hogy alkalmi menettérti menetjegyet szeretné vásárolni Budapestre a FeHoVa kiállításra és megváltja a vasúti jegyet, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lebélyegeztet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lebélyegzett jegy felmutatásával tud hazautazni. Így összességében 50 % kedvezmény igénybevételével utazik.

Fontos információk:

Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, Vonatinfó alkalmazás) nem vásárolható meg!

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha lebélyegezték a kiállításon, a MÁV-START Mobilpénztárában!

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. (Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.)

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. február 12-án 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. február 17-én 24:00 óráig kell befejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Útvonalak letöltéséért kattintson az érkezési pályaudvarra

Budapest-Keleti pályaudvar
Zugló vasútállomás
Budapest-Déli pályaudvar
Kőbánya felső vasútállomás
Kőbánya-Kispest vasútállomás
Budapest-Nyugati pályaudvar
Kelenföld vasútállomás