Nyereményjáték

2023-ban is FeHoVa tiszteletjegyek és értékes nyeremények várnak a látogatókra!

 • FeHoVa Facebook nyereményjáték: Játssz velünk Facebook oldalunkon páros belépőkért!
  Részletek: https://www.facebook.com/fehova/
 • Kalasnyikov.hu nyereményjáték: FeHoVa 2023 játék! Idén a kadétokat hívjuk játékra a kalasnyikov.hu-val, 21 jegy vár gazdára a FeHoVa kezdetéig!
  Részletek: www.kalasnyikov.hu
 • Vadászlap előfizetői akció: akik a FeHoVa ideje alatt fizetnek elő a Magyar Vadászlapra, egy ajándék narancssárga csősálban részesülnek!
 • Energofish nyereményjáték: Nyerj egy horgász szettet a FeHoVa-n! Ráadásul most egy 1000 Ft értékű Energofish ajándékkupon is a tiéd lehet, amennyiben regisztrálsz játékra!
  Bővebb információ: https://energofish.hu/urlap/Nyerj-egy-horgasz-szettet-a-FeHoVa-n_133.html
 • A NÉBIH is részt vesz a kiállításon és nyereményjátékot hirdetett az érdeklődőknek. További információ a facebook oldalukon található.
 • Erdő-Mező online nyereményjáték: hamarosan…
 • Pecaverzum nyereményjáték: hamarosan…
 • Suzuki nyereményjáték:
  Te melyik Suzukit vinnéd haza?
  Játssz egyhetes S-CROSS vagy Jimny élménytúráért!
  A FEHOVA kiállítás alatt, a Suzuki standon most két játékban is részt vehetsz és tiéd lehet egy teljes hétre a Suzuki Jimny vagy S-CROSS!
  „Ha egy szóval elmondhatnám” játék – mondd el egy kedves élményed, vagy gondolatod az S-CROSS-szal kapcsolatban és írd fel a kiállított autóra, így esélyes lehetsz a fődíj elnyerésére, mely egy teljes hetes tesztvezetés a közönségkedvenc modellel!
  „Erdőn-mezőn Suzukival” játék – javasolj egy magyarországi természetközeli helyszínt, ahol az I Love Suzuki Facebook oldal csapata izgalmas Jimny-tartalmat készthetne, és máris nyertese lehetsz az egy hétig tartó, kalanddal teli tesztvezetésnek.
  A játék vasárnapig tart a Suzuki standján (A pavilon 106), a sorsolás időpontja 2023.02.13. hétfő 12:00 óra. A játékszabályt megtalálod az I love Suzuki Facebook oldalon.
  Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk a kiállítás látogatóinak!