Kiállítóknak

FEHOVA PLUSZ – 2021. szeptember 30 – október 3.

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás rendezője, az Egy a Természettel Nonprofit Kft. a Hungexpo-t bízta meg azzal, hogy kiemelt eseményként megszervezze a FeHoVa PLUSZ-t a rendezvény ideje alatt.

A világkiállítás központi rendezvénye és a széles programkínálata mellett kiemelt esemény lesz a FeHoVa PLUSZ, melyen szeptember 30 – október 3. között a vadászat, horgászat, erdészet és természetjárás téma mellett a lovas ágazatban, valamint a hobby és munkakutyatartásban tevékenykedő cégek is felsorakoztathatják és árusíthatják termékeiket és szolgáltatásaikat a látogatóknak.

A B és E pavilonokban megrendezésre kerülő FeHoVa PLUSZ, a minden év februárjában megvalósuló FeHoVa-hoz hasonlóan, lehetőséget teremt a kereskedelemre, a kiállítás témájához kapcsolódó felszerelések, dísztárgyak, berendezések, kiegészítők, ruházat, etetőanyagok, eszközök, egyéb árucikkek eladására, szolgáltatások, vásárfiák értékesítésére.
Kiállítóink és partnereink a kiállításon való részvételüket a megszokott keretek között, a FeHoVa csapat tagjaival egyeztethetik.

Tematika: fegyver, horgászat, vadászat, erdészet, lósport, hobby és munkakutyatartás

Helyszín: B és E pavilonok (A két pavilonban eltérő helydíj árak érvényesek.)

A kiállítók 2021. június 30-ig élhetnek EXTRA KEDVEZMÉNY-es ajánlatunkkal: akár 20%-os árengedménnyel foglalhatják le helyüket a 2022-es FeHoVa-ra, azok, akik részt vesznek a 2021-es FeHoVa PLUSZ rendezvényen. Bővebben: ITT

Legyen Ön is kiállítója ennek az egyedülálló rendezvénynek!

A FeHoVa PLUSZ után, 2021. október 7-10. között kerül megrendezésre a világkiállítás másik kiemelt eseménye, az OMÉK – Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás, szintén a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központjának B és E pavilonjaiban.
A rendezvényről bővebb információ: www.omek.amc.hu

Részvétellel kapcsolatos kérdés esetén állunk rendelkezésére a fehova@hungexpo.hu e-mail címen.

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításról bővebb információért, kérjük, látogasson el a https://onewithnature2021.org/ oldalra!