FeHoVa PLUSZ

„Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás
(2021. szeptember 25 – október 14.)

FeHoVa PLUSZ
(2021. szeptember 30 – október 3.)

Magyarországon először 1871-ben rendeztek hivatalosan Országos Vadászati Kiállítást, mely jellegét tekintve egy szakmai fórum volt a vadászok számára. Az első kiállítás százéves évfordulóján, 1971-ben került sor Budapesten a Vadászati Világkiállításra, mely kimagasló programsorozatára nem volt példa a hasonló események között. A nagyszabású rendezvényre mintegy kétmillió jegyet váltottak, a látogatók közül a becslések szerint kétszázezren érkeztek a világ különböző pontjairól.

Eltelt 50 év… és az 1971-es világkiállítás 50. évfordulója alkalmából Magyarország ismét világkiállítást szervez.

2021-ben, szeptember 25. és október 14. között az „Egy a Természettel” (One With Nature) Vadászati és Természeti Világkiállítás központi programsorozata a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ közel 75 ezer négyzetméteres, felújított területén kerül megrendezésre.

A központi kiállításon a nemzeti kincsnek számító vadászati világrekordok mellett egy helyen jelennek meg őseink legendái, a különféle vadászati módok rejtelmei, a magyar vizek titokzatos világa, a természetes forrásból származó vad- és halgasztronómiai különlegességek, valamint napjaink korszerű természethasználati megoldásai, ötvözve a hagyományos eszközökkel és a meglévő, több évszázas tudással.

(A világkiállításról bővebb információ: https://onewithnature2021.org/)

FEHOVA PLUSZ – 2021. szeptember 30 – október 3.

A világkiállítás központi rendezvénye és a széles programkínálata mellett kiemelt esemény lesz a FeHoVa PLUSZ, melyen szeptember 30 – október 3. között a vadászat, horgászat, erdészet és természetjárás téma mellett a lovas ágazatban, valamint a hobby és munkakutyatartásban tevékenykedő cégek is felsorakoztathatják és árusíthatják termékeiket és szolgáltatásaikat a látogatóknak.

A világkiállítás rendezője, az Egy a Természettel Nonprofit Kft. megbízta a Hungexpo-t azzal, hogy megszervezze a FeHoVa PLUSZ-t. Így kiállítóink és partnereink a kiállításon való részvételüket a megszokott keretek között, a FeHoVa csapat tagjaival egyeztethetik.

A B és E pavilonokban megrendezésre kerülő FeHoVa PLUSZ, a minden év februárjában megvalósuló FeHoVa-hoz hasonlóan, lehetőséget teremt a kiállítók és a látogatók találkozására, baráti beszélgetésekre, szakmai tapasztalatok szerzésére, vásárlásra.

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításról bővebb információért, kérjük, látogasson el a https://onewithnature2021.org/ oldalra!