Nyitó oldal

"Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete."
(Fekete István) 

FEHOVA – a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója

2017. február 9-12.

Sok szeretettel várunk minden hobby és profi vadászt, horgászt, természetkedvelőt, kedves barátot, ismerőst, szakembert, érdeklődőt a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon 2017. február 9-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2016-ban ismét nagy siker volt a FeHoVa:

Február 18-án nyitotta meg kapuit a 23. FeHoVa, mely kiállítószámának, területének és látogatószámának növekedése miatt is minden idők egyik legnagyobb és legsikeresebb kiállításának mondható.
A 23. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” (fegyver, vadászat) és „C” pavilonjában 12 ország 270 kiállítója vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre több, mint 60 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról.

Idén újra, a tavalyinál nagyobb, önálló pavilonban mutatkoztak be a horgász-kiállítók, akik pillanatok alatt „belakták” a jelentősen megnövelt teret. Számuk 30%-kal nőtt a 2015-ös rendezvényhez képest, így még több akcióval és még több termékkel, szolgáltatással várták a látogatókat. A C pavilonban hatalmas népszerűségnek örvendtek a nyereményjáték sorsolások, az óriás akváriumon és a pergető medencében tartott bemutatók, tesztek, a színpadi élménybeszámolók és termékbemutatók, valamint hazánk sztárhorgászainak standjai.

A hagyományos vadászprogramok közül csak egy-kettőt említenénk. „Dzsungelláz” elnevezésű diorámánknál az érdeklődők bepillanthattak az afrikai esőerdők vadonjaiba, a „Híres vadászok – Jeles trófeák” betétkiállításon pedig megcsodálhatták 37 híres magyar vadász által elejtett 45 vad trófeáját, melyek közül a legrégebbi több, mint 200 éves. Élő trófeabírálat is zajlott! A CIC nemzetközi bíráló bizottsága és az SCI hivatalos bírálói többek között egy világrekord medve koponyát és bőrt bíráltak el a helyszínen.

Idén is nagy figyelem kísérte a szarvasbőgő versenyt, amire a magyarok mellett sok külföldi versenyző is nevezett. Rengetegen látták az ifjúsági vadászkürt versenyt, a rendellenes dámtrófea mini-kiállítást, valamint a solymász- és vadászkutya bemutatókat.

Az V. FEHOVA-MEOE Nemzetközi kutyakiállításon több mint 1600 kutya vett részt a „B”, „16”, „17” és „18” pavilonokban, és sokan tekintették meg a FeHoVá-val egy időben a „D” pavilonban rendezett HDH-IAA nemzetközi íjász szövetség 3D és Történelmi Terem Európa Bajnokságát, valamint az IFAA Teremíjász Országos Bajnokságot is.

A FeHoVával együtt zajlott a „G” és „F” pavilonokban a 25. Jubileumi Budapest Boat Show, mely eseményen több, mint 100 hajóval, sok programmal, termékkel, szolgáltatással és érdekességgel várták az érdeklődőket a kiállítók.

TALÁLKOZZUNK 2017. FEBRUÁR 9-12. KÖZÖTT IS!