• #
  • #

Horgászverseny

Véget ért a Jubileumi FeHoVa Horgászverseny!

A fődíj 500 000 Ft értékű horgászutalvány!

Véget ért a Jubileumi FeHoVa Horgászverseny, mely egy nagyszabású, az egész évet átfogó verseny volt a teljes horgásztársadalom számára, ingyenes nevezési lehetőséggel, értékes díjakkal!

A kifogott halakkal havi nyereményekért és kategóriánként is lehetett versenyezni. az év során számos fotó érkezett békés alakról, ragadoz halakról, illetve egyéb halakról is.

Ezúton köszönjük minden vállalkozó szellemű horgásznak, hogy részt vett a megmérettetésen és csatlakozott a játékhoz, illetve köszönjük minden Partnerünknek, az Energofishnek, a Fischnek, a LaNiTexnek és a WalterLandnak, hogy segítségünkre voltak a verseny folyamán!

És akkor jöjjenek a győztesek, akiknek ezúton is gratulálunk!

Békés hal kategória

  1. helyezett: Koleszár-Varga Imre
  2. helyezett: Halengár Zoltán
  3. helyezett: Koroly János

Ragadozó hal kategória

  1. helyezett: Szeregnyi László
  2. helyezett: Veres Levente
  3. helyezett: Beőr Dávid

Egyéb hal kategória

  1. helyezett: Halengár Zoltán
  2. helyezett: Koleszár-Varga Imre
  3. helyezett: Koleszár-Varga Nikolett

Az ünnepélyes díjátadóra, 2018. február 17-én, szombaton, 14 órai kezdettel kerül sor. A ceremónia alatt egyben az is kiderül, hogy ki nyeri a fődíjat, az 500.000.- értékű Energofish utalványt!

A verseny legszebb képeiből horgászfotókiállítást állítottunk össze, mely a G pavilonban megtekinthető.
De nem érjük be ennyivel, hiszen az ünnepi hangulat ennél többet kíván! Szavazzon Ön is a legszebbre és nyerjen értékes Normark ajándékokat! A szavazólapokat a fotókiállítás helyszíne mellett, illetve a Service standunkon találja (G pavilon, G27A stand)!


Havi nyeremények

A FeHoVa horgászverseny alatt minden hónap elején versenyt hirdettünk, amelyeket sorsolással, illetve zsűri segítségével bíráltunk el. Az adott hónap feladatához mérten a zsűri a verseny ideje alatt kiválasztotta a legjobban teljesítő képet. A hónap díjazottja szakmai szempontok alapján került kiválasztásra. Emellett egyes hónapokban a feladat teljesítői között sorsolással választottuk ki a nyerteseket.

Értékes ajándékok

A legjobbak, legügyesebbek, kategória-győztesek értékes utalványokat nyerhettek, melyeket a jubileumi FeHoVa horgászverseny partnerei ajánlottak fel: Energofish Kft. (Carp Expert és Wizard márkák), Fisch Kft. (Carp Zoom márka), LaNiTex Kft. (Prologic, Okuma, Savage Gear márkák), WalterLand Kft. (Manta és Serie Walter márkák)


Témák és nyertesek

Januári téma: "Téli fogások". Halengár Zoltán, Molnár László és Szarka Sándor 17.000 Ft értékű LaNiTex utalványt nyertek. Gratulálunk!

Decemberi téma: "Csuka". Ragó Tamás, Rózsa András és Szabó Pál 17.000 Ft értékű Energofish utalványt nyertek. Gratulálunk!

Novemberi téma: "Ragadozó halak". Rózsa András, Juha Pál és Szeregnyi László 17.000 Ft értékű LaNiTex utalvány. Gratulálunk!

Októberi téma: "Nők a vízparton". Csipak Judit, Koleszár-Varga Nikolett és Schmid Laura 10.000 Ft értékű WalterLand utalványt nyertek. Gratulálunk!

Szeptemberi téma: "Ponty". Kerekes Milán, Laurán István és Beőr Dávid 17.000 Ft értékű Energofish utalványt nyertek! Gratulálunk!

Augusztusi téma: "kapitális fogások".  Hegedűs Krisztián, Koleszár Imre, Juhász Krisztián, Pap Dániel és Rácz Mihály 10.000 Ft értékű CarpZoom utalványt nyertek! Gratulálunk!

Júliusi téma: "Harcsa és balin". Bai Richárd, Molnár Ágoston és Szakács Krisztián 1-1 db 17.000 Ft értékű Energofish utalványt nyertek. Gratulálunk!

Júniusi téma: "A nagy pontyvadászat". Beőr József, Csipak Judit, Halengár Zoltán, Koleszár-Varga Nikolett és Koroly János 1-1 db 10.000 Ft értékű WalterLand utalványt nyertek. Gratulálunk!

Májusi téma: "Apa-fia horgászat", a nyertesek 5 db 10.000 Ft értékű Carp Zoom utalványt nyertek a Fisch Kft. jóvoltából. A szerencsés nyertesek: Molnár Ágoston, Gresó Máté, Turi József, Halengár Zoltán és Gergely Dávid. Gratulálunk!

Áprilisi téma: „Az év első pontya”, a nyertesek 3*17.000 Ft értékű LaNiTex utalványt nyertek, mely beváltható Prologic, Okuma és Savage Gear termékekre. A szerencsés nyertesek: Schmid Laura, Őze József és Szabó Pál. Gratulálunk!

Márciusban volt az első havi nyeremény, a téma: Idei első halam
Sorsolással dölt el, kik nyerik a fejenként 17.000 Ft értékű Energofish utalványokat. A szerencsés nyertesek: Hegedűs Krisztián, Nádasi Csaba DjBuga és Vécsi Attila. Gratulálunk!


A versenyszabályzat ide kattintva elérhető.

Kövessen minket a Facebookon is!