• #
  • #

FeHoVa - PontyShow közös jegy akció

A FeHoVa és a Pontyshow kiállítások közös nyereményjátékot hirdetnek.

Vásárolj FeHoVa-PontyShow közös belépőjegyet, ÉS:

vedd át garantált ajándékod a PontyShow-n! (A helyszínen választhatsz egyet a PontyShow, a Feeder Fesztivál vagy a Pergető Parádé csomag közül.)

regisztrálj a nyereményjátékra, mert megnyerheted az 1 millió forint értékű csónakot, melyet a FeHoVa-n sorsolunk ki!

A fődíjról készített bemutató videót ITT tekintheted meg.

A jegyet megvásárolhatod ITT.

Mi a teendőd, ha megvetted a közös jegyet, hogy:

megkapd a garantált ajándékod – Látogass el a PontyShow ideje alatt az A pavilon 303A standjára, mutasd be az online vagy helyszínen vett PontyShow-FeHoVa közös belépőjegyed, válaszd ki, hogy a 3 ajándéktípusból melyiket szeretnéd (PontyShow ajándékcsomag, Pergető Parádé csomag vagy Feeder Fesztivál csomag) és kollégáink máris adják neked az ajándékod!

megkapd a FeHoVa belépődet – Az online vagy a helyszínen vett PontyShow-FeHoVa közös belépőjegyedet érvényesítsd a www.hungexpo.hu/pf-kozosjegy oldalon! Ezt megteheted a PontyShow alatt a helyszínen, az ajándékátadó standon lévő gépeken (A pavilon 303A stand) vagy a FeHoVa zárásáig bármikor online. Amint kész vagy a regisztrációddal, már küldjük is e-mail címedre a FeHoVa belépődet.

részt vehess a nyereményjátékban – Semmit nem kell tenned, mert a fenti regisztrációval a neved automatikusan felkerül a listára, melyből a nyertest sorsoljuk. (A játékban 18 év alattiak nem vehetnek részt.)

A részletes játékszabályról ITT olvashatsz.